Gyakran Ismételt Kérdések

Az egyszerű regisztrációt követően a felhasználó álláshirdetéseket adhat fel és reagálhat rájuk, valamint profilokat hozhat létre, amelyekkel szolgáltatásait bemutathatja és felajánlhatja. Mindkét esetben csak válassza ki a megfelelő kategóriát, töltse ki az összes információt, és várja meg a jóváhagyást. Ezt követően az érdeklődők a beérkező üzenetek mappájában megjelenő üzenettel válaszolnak a hirdetésre. A profilra adott reakciók és a hirdetővel folytatott kommunikáció fizetett tagságból eredő szolgáltatások. Elégedettségét a felhasználóval a felhasználó értékelésével fejezheti ki.

Természetes és jogi személyek regisztrálhatnak (lásd a vállalatokra vonatkozó GYIK-et). A regisztráció egyetlen feltétele a 15 éves korhatár. Ha a felhasználó még nem érte el ezt a kort, semmilyen profilt vagy hirdetést nem hagyunk jóvá.

Hozzon létre egy profilt, ha érdekli a gyermekek, idősek, állatok gondozása, vagy szeretne segíteni valakinek a háztartással vagy korrepetálni. A profil egy módja annak, hogy felajánlja szolgáltatásait és bemutathassa magát a portálon.

A profil az utolsó bejelentkezés óta 180 napig aktív, vagy ameddig a felhasználó nem szünetelteti. Mindkét esetben a profil visszaállítható.

Hozzon létre hirdetést, ha keres olyan valakit, aki gondoskodhat a gyermekeiről, segíthet a nagyszülőkkel, sétáltathatja háziállatát, segíthet a háztartásban, vagy idegen nyelvű vagy más tantárgyból oktathatja Önt vagy gyermekeit. A hirdetés egy állásajánlat közvetítésére szolgál.

A profil / hirdetés részleteire kattintva a szüneteltetés lehetősége jelenik meg, amely a portálon egyenértékű a törléssel. Ha ezt a lehetőséget választja, a profil / hirdetés többé nem jelenik meg más felhasználók számára, és csak Ön férhet hozzá. A hirdetés szüneteltetése után van még egy másik lehetőség, nevezetesen a törlés. A törlés után már nem lehetséges a régi hirdetést visszaállítani, és egy új hirdetést kell feladni.

A portálon 6 kategóriát talál, és mindegyikben 1 profilt és 1 hirdetést hozhat létre. Tehát összesen 6 különböző profilt és 6 különböző hirdetést. Ha már rendelkezik profillal egy bizonyos kategóriában, akkor nem hozhat létre másikat, csak a meglévőt szerkesztheti. Ha egy hirdetés már létezik egy kategóriában, akkor azt szüneteltetése után törölheti, és újból feladhatja az adott kategóriában.

Miután bejelentkezett az Adataim részben, hozzáadhatja vagy módosíthatja fényképét. Itt módosíthatja a fénykép más felhasználók számára történő megjelenítésével kapcsolatos beállításokat is.

A regisztráció, a profilalkotás és a hirdetésfeladás teljesen ingyenes. A hirdetésekre válaszoló álláskereső felhasználók ingyenesen kommunikálhatnak a portálon. A hirdető többféle tagsági lehetőség közül választhat, hogy kommunikálni tudjon az álláskeresőkkel. A tagság lejárta előtt értesítő e-mailt küldünk. A tagsági típusok áttekintése az Árlistában található.

A bejelentkezési képernyőn a bejelentkezési adatok alatt talál egy linket az elfelejtett jelszó lehetőségére. A következő lépésben töltse ki a regisztrációhoz használt e-mail címet - ha Facebookon vagy Gmailben regisztrált, akkor ezt az e-mail címet kell használnia a fiókokba való bejelentkezéshez. Ezt követően az új jelszót tartalmazó üzenet jelenik meg a postafiókjában. Ha mégsem, várjon egy kicsit, vagy nézze meg a SPAM mappát. Tartós problémák esetén lépjen kapcsolatba velünk.

A felhasználói menüben válassza ki az Adataim szekciót. Ennek az alján található a fiók törlésének lehetősége. Miután megerősítette, hogy valóban törölni szeretné a fiókját, akkor ezt a kérelem kézhezvételétől számított 30 naptári napon belül elvégezzük.