Rólunk

A Fermeria egy találkozóhely azok számára, akiknek segítségre van szükségük, azokkal, akik segítséget szeretnének nyújtani. Kombináljuk a segítség iránti igényt a segítőkészséggel. Kapcsolatot teremtünk érzékeny hozzáállással rendelkező szakemberek és ápolást vagy gyermekgondozást igénylők között. Egymásra találnak azok, akik javítani szeretnének mások életminőségén, és azok, akik életkoruk vagy egészségügyi problémáik ellenére is életminőséget követelnek.
Fermeria.sk

Gyermekfelügyelet, házi segítségnyújtás vagy korrepetálás? Nálunk mindent egy helyen talál.

Szolgáljuk azokat, akik bébiszittert, házi segítséget vagy korrepetálást keresnek, valamint azokat, akik ezeket a szolgáltatásokat kínálják. Weboldalunkon létrehozhat profilt, feladhat hirdetést, kapcsolatba léphet segítőkkel, vagy válaszolhat hirdetésekre. A regisztráció ingyenes.

Idősek és súlyos fogyatékossággal élő személyek gondozása

Opatrovanie seniorov a ZŤP v Rakúsku

Legfőbb előnye az, hogy az életkor vagy az egészségügyi korlátozások ellenére a gondozásra rászoruló az otthon természetes környezetében, a rokonok közelében maradhat, anélkül, hogy intézményi ellátást kellene igényelnie, amely jó minőségű, de soha nem fogja helyettesíteni a valódi otthont. Segítségünkel az idősek és a súlyos fogyatékossággal élő emberek minőségi ellátást kaphatnak otthon.

Gyermekfelügyelet

"Bébiszitter" magyar módon. Ez egy gyermekgondozó vagy gyermekfelügyelet Magyarországon. A bébiszitterek közvetlenül ezen a webportálon regisztrálhatnak profiljuk közzétételével. Ha ön ilyen gondozót keres, közvetlenül kapcsolatba léphet egyikükkel.