Gyakran Ismételt Kérdések - Vállalat

Miután egyszerűen regisztrált és kiválasztotta a tagság típusát, lehetőséget kap arra álláshirdetések feladására. Csak válasszon egy kategóriát, töltse ki az összes információt, és várja meg a jóváhagyást. Ezt követően az érdeklődők a beérkező üzenetek mappájában megjelenő üzenettel válaszolnak a hirdetésre. Lehetőség van közvetlenül is kapcsolatba lépni a megfelelő jelöltekkel.

Minden olyan cég regisztrálhat, amely embereket keres és olyan területen kínál állást, amelyre a Fermeria portál összpontosít.   

Hirdethet turnusos munkát, valamint hosszú távú munkaviszonyt vagy akár egyszeri kisegítést is. Ami a típust illeti a kategorizálás szempontjából, feltétel, hogy az ajánlat legalább részben illeszkedjen a portál 6 kategóriájának egyikébe. Minden hirdetésnek át kel esnie a jóváhagyási folyamaton. Az adminisztrátor hoz végső döntést a hirdetés közzétételéről. 

Példa: Ön óvoda, és tanárt keres. A hirdetés jóváhagyásra kerül, ha a gyermekgondozási kategóriát választja. De ha adminisztratív alkalmazottat keres az óvodában, ilyen ajánlatot nem hagyunk jóvá - nem egyezik a portál fókuszával.

Két lehetőség áll a felhasználó rendelkezésére. Az egyik a hirdetés szüneteltetése, amelynek az az előnye, hogy szükség esetén szerkesztheti vagy visszaállíthatja. A másik lehetőség a hirdetés archiválása. Ebben az esetben már nem lehet módosítani a hirdetést, és ha szükséges, a felhasználónak újat kell feladnia. Mindkét funkció megjelenik a közzétett hirdetések listájában, miután rákattintott a hirdetési lehetőségekre az adott sorban.

Az ingyenes regisztrációval próba tagságot kap 3 nap, amelyek során kipróbálhatja a portál összes funkcióját. A próba tagság lejárata után ki kell választani a fizetett tagsági típusok egyikét és tovább használhatja a portál funkcióit. A tagság lejárta előtt értesítő e-mailt küldünk. A tagsági típusok áttekintése az Árlistában található.

A tagság lejárta előtt kapni fog egy e-mailt, amely értesíti a közelgő végéről. Ha bármilyen okból nem hosszabbítja meg tagságát, akkor nem tudja használni a portál funkcióit, és minden közzétett hirdetését szüneteltetünk. Ennek ellenére továbbra is hozzáférhet a beérkező üzenetekhez. A tagság megújításához mindössze annyit kell tennie, hogy ismét kiválasztja a tagság típusát, befizeti a díjat és visszakap minden előnyt.

A bejelentkezési képernyőn a bejelentkezési adatok alatt talál egy linket az elfelejtett jelszó lehetőségére. A következő lépésben töltse ki a regisztrációhoz használt e-mail címet. Ezt követően az új jelszót tartalmazó üzenet jelenik meg a postafiókjában. Ha mégsem, várjon egy kicsit, vagy nézze meg a SPAM mappát. Tartós problémák esetén lépjen kapcsolatba velünk.

Várjon, amíg tagsága lejár, és ez után profilja és hirdetései nem lesznek láthatók más felhasználók számára. Ha teljesen törölni szeretné a felhasználói fiókját, lépjen kapcsolatba velünk.