Hogyan kell megfelelően regisztrálni és érdekes profilt létrehozni?

Hogyan kell megfelelően regisztrálni és érdekes profilt létrehozni?

Weboldalunk az idősek és fogyatékkal élők gondozására is összpontosít. Regisztrálhat a webhelyen, létrehozhat profilt vagy válaszolhat hirdetésekre, mindezt teljesen ingyen.

Minél jobban és részletesebben tölti ki a profilját (ha feltöltött egy fényképet, teljes körű információkat adott meg magáról, felsorolta a gondozás területén szerzett munkatapasztalatát, az megszerzett tanúsítványokat vagy elvégzett tanfolyamokat, illetve meghatározta az időt, amikor gondozhat), annál nagyobb az esélye az állás megszerzésére.

Profil létrehozásakor azt javasoljuk, hogy ne felejtse el a profil leírásában feltüntetni nem csak a fontos adatokat magáról, de szintén a követelményeit is. Minden regisztrált gondozónak lehetőséget biztosítunk az ügynökségi ajánlatok ingyenes fogadására. A profil kitöltésekor csak kattintsa be a "Szeretnék ügynökségi ajánlatokat kapni" lehetőséget. Ha a profiljának megfelelő ajánlatunk akad, az Ön beleegyezésével felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ha regisztrált idősek vagy fogyatékkal élők gondozójaként, lehetősége van egy gyermekgondozó profiljának létrehozására is, és így két aktív profilja is lehet egyszerre.

Ha érdekli a gondozást teljes vagy részmunkaidős munkakörben, és ugyanakkor segíteni szeretne az időseinknek gyakran nehéz élethelyzetükben, ne habozzon, és regisztráljon még ma.

Regisztrálás